Salva Puig vol passar l’eliminatòria de Copa tot i que la prioritat de l’equip és la lliga

El primer equip del Sarrià s'enfrontarà aquest dissabte en partit de Copa del Rei amb l’Alsur Antequera, recordem que el sorteig de la primera eliminatòria de la Copa del Rei d'handbol va aparellar a l'equip de Puig amb l'Antequera, aquest partit es disputarà aquest dissabte, a les 18.30h al Pavelló de la Unió Esportiva Sarrià. El tècnic dels “taurons blau - grocs”, ha explicat que afronten amb moltes ganes aquest encontre, però admet que no serà fàcil i apunta que l’equip rival és  dur, els seus homes saben què s’hi juguen. 

Puig ha afirmat però que tenen la prioritat fixada i no amaga les ganes de poder jugar amb un equip d’Asobal. 

A la Copa del Rei hi competiran els 16 equips de Divisió d'Honor Plata, és una eliminatòria a partit únic, entre ells l’altre equip gironí. A banda, el Bordils s’enfrontarà amb al Barça B, el partit  es celebrarà el dissabte 28 de Setembre al pavelló blanc - i - verd 19.00 h.  

Tots els partits que juga a casa el Sarrià, l’emissora municipal hi posa veu, avui el Diari de Girona, destaca les retransmissions de Ràdio Sarrià i Sergi Torrentà que és el narrador dels partits des del curs passat, quan el Sarrià va aconseguir l’ascens a Plata. Torrentà, és l'encarregat de mantenir viva una tradició de fa més de trenta anys a l'emissora de ràdio municipal: les transmissions dels partits d’un dels clubs esportiu més emblemàtic del municipi.