Previous Next

Empat del FC Sarrià a casa contra al Sant Miquel Fluvià per 3-3

Aquest passat dissabte, els homes de Gabi Pares van jugar a casa contra el Sant Miquel Fluvià. Un partit en què els locals iniciaven el matx amb molt d’avantatge guanyant de 3. Ja a la represa, els verd - i - blancs van abaixar la guàrdia i això va fer que el Sant Miquel, agafés aire i aixi poguer acabar empatant el partit a 3.

L’entrenador dels locals Gabi Pares, assegurava que tot i jugant a casa, no els va afavorir el camp, ja que explicava que al ser petit, no es donen les circumstàncies de poder realitzar un bon futbol i malgrat tot està content amb el resultat. 

El tècnic del Sarrià també ha destacat la jornada d’aquest passat diumenge on es va celebrar al camp de La Rasa la presentació del club i amb un retorn especial d’un jugador de l'Aleví A, Gerard Muñoz. Escoltem a Gabi Pares que  li dedica unes paraules molt emotives, ja que avui és l’aniversari d’aquest jove jugador. 

I un apunt de  bàsquet, bon inici de lliga amb una victòria del CB Sarrià a la pista del CB Sant Narcís amb un resultat final de 31 a 65. 

Fotos: FC Sarrià