Previous Next

El Sarrià s’imposa a l’Antequera a la primera eliminatòria de Copa i rebrà un equip de l’Asobal

Victòria del Sarrià dissabte passat en el seu debut a copa contra l’Alsur Antequera per 32-28. Salva Puig, entrenador de l’equip de Plata de la UE Sarrià destacava el bon joc i domini de l’Antequera explicant que a la primera part els seus homes no estaven al 100%, però a la segona meitat, l’equip va aconseguir concentra-se a l’encontre. Puig, no amaga la il·lusió de rebre un equip d’asobal a casa, i assegura que hauran d’estudiar molt bé el pròxim partit fora de casa. 

 

 

 

Pere Arnau jugador del Sarrià, es mostrava satisfet amb la victòria i per la feina feta durant tota la setmana en preparar aquest matx i ha assegurat que tenen ganes d’afrontar els pròxims partits 

 

 

 

 

A banda, Lorenzo Ruiz el tècnic de l’Antequera, admetia que els seus jugadors han fet una molt bona primera part, però s’ha trobat a un equip molt complicat i amb jugadors molt joves com és el Sarrià ha apuntat. L’objectiu però de Ruiz és la lliga, ho va explicar després del partit a una entrevista mantinguda amb Sergi Torrentà a peu de pista.

 

 

 

 

 

Els Blanc i Verd també van imposar-se dissabte al Barça B en la primera ronda de Copa del Rei (32-31) i serà el sisè cop en set anys que el Bordils rebrà un equip d’Asobal.

Fotos: Ràdio Sarrià