El Sarrià i el Bordils coneixeran demà al migdia el seu nou rival d'Asobal a la Copa del Rei

Demà a les dotze del migdia es farà el sorteig a la seu de la Federació Espanyola d'handbol, i coneixeran el seu nou rival a la Copa del Rei, un cop superada la primera ronda contra l'Antequera i el Barça B, respectivament, tots dos de Divisió d'Honor Plata, els dos equips gironins quedaran emparellats amb un equip de l'Asobal en un partit que es disputarà el dimecres 16 d'octubre. Per al Sarrià representa una nova fita històrica després d'haver aconseguit l'ascens a Divisió d'Honor Plata. Abans de disputar l'eliminatòria el Sarrià es desplaçarà aquest dissabte a la pista del Villa de Aranda (19.00), que encara no ha perdut, i el dia 12 a casa rebrà el Torrelavega.

Per al Bordils, en canvi és la sisena vegada que s'enfrontarà a un rival de l'elit , dels vuit rivals que li poden tocar, només un seria inèdit per al Bordills, l'Helvetia Anaitasuna és de tots aquests l'únic amb que mai s'ha enfrontat. Els gironins només va quedar fora de la segona ronda que dona accés als equips de Plata a rebre a casa un equip Asobal, la temporada 2016/17, quan van quedar eliminats per l'Alcobendas en l'eliminatòria inicial.

Segons va comunicar la Federació, el partit d'aquesta segona ronda de la Copa, a partit únic a la pista dels representants de Plata, es jugarà el 16 d'octubre. Només hi ha una excepció: qui s'enfronti al Port Sagunt haurà de fer-ho el dia 23, una setmana més tard, perquè el 16 els valencians tenen un partit de Lliga avançat contra el Barça amb motiu de la participació dels blaugranes a la Lliga de Campions. En aquesta segona eliminatòria hi entren els equips d'Asobal que no estan classificats per a les competicions europees.

 Foto: Ràdio Sarrià