Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Salva Puig se sent segur i amb confiança per afrontar els pròxims partits a la lliga

Segon triomf dels taurons Sarrianencs, fora de casa i en aquest cas contra un dels favorits a l’ascens. Els de Salva Puig, tot i el 7-4 i 8-5 inicial, passats els deu primers minuts de partit, no van perdre la concentració ni l’agressivitat durant tot el matx. Pere Arnau, estel·lar amb 10 gols, va empatar el partit als vint minuts començant. L’exclusió de Grandi prop del descans permetia al català, amb dos gols seguits, deixar el Sarrià per davant en el marcador. El 20-23 a deu minuts del final obligava el Villa de Aranda a demanar un temps mort, ja que s’encenien totes les alarmes. El Sarrià no va afluixar, i a tres minuts per al final, va saber aguantar la pressió local i endur-se la victòria. El marcador final va quedar a 27-29. Salva Puig tècnic del 1r equip del Sarrià, es mostrava molt satisfet de la feina feta.

La quarta jornada, serà aquest proper dissabte a casa, els taurons de Plata  juguen amb un canvi d’hora ja que els adversaris en aquesta categoria venen de lluny i això fa que el partit  en aquest cas comenci a les 19 h amb el Torrelavega. Aquesta quarta jornada es podrà seguir per Ràdio Sarrià com sempre i per internet a www.radiosarria.cat.