El Grup de Muntanya Sarrià de Ter, està en bona forma

Quim Carreras president del Grup de Muntanya Sarrià, ha passat aquest matí pel magazín “La Terrassa” i ha explicat que el grup té una llarga trajectòria, ja que els seus inicis es remunten als anys 70, amb la finalitat de ser un grup excursionista a nivell federat i amb el pas del temps arribar a ser ja un club independent i consolidat al municipi.

El grup de Muntanya, organitza una gran varietat d’activitats com poden ser, Alpinisme, Esquí de Muntanya, Escalades entre d’altres. Carreras, ha explicat els nivells de les excursions que es realitzen de caràcter familiar i de més tècniques. 

A banda, carreras, també ha apuntat que en pròximes dates, es faran cursos i xerrades adreçades a tots els públics que vulguin aprendre i conèixer la fauna que tenim a Sarrià, concretament els dies 26 d’octubre i 22 de desembre. 

El president del Grup de Muntanya, ha assegurat que a muntanya cal anar-hi experimentat, i ser conscient de les capacitats de cadascú, i ha remarcat que és important anar ben calçat, hidratat, i fer ús dels mecanismes d’orientació.