Derrota del Sarrià de Plata a la pista del Teucro

Després de la victòria de dimecres passat en copa contra el Cangas, dissabte el vespre va tenir lloc l’encontra a la pista del Teucro on finalment i després d’un partit molt disputat no hi va haver segona sorpresa.

Els de Salva Puig, que no va poder comptar amb David Mariscal, van perdre per 28-23 contra un dels millors equips de la divisió honor plata. Els visitants van competir en la primera meitat i van mantenir opcions a Pontevedra fins a l’inici del segon temps amb un empat a (15-15). Va ser llavors quan un parcial de 4-0, amb dos gols d’Andrés Gabriel, va trencar i el marcador (19-15), la qual cosa ja va fer molt difícil la remuntada de la Unió Esportiva Sarrià. A quatre minuts del final i amb l’expulsió de Gabriel que va marcar 8 gols, els Taurons de Sarrià, ho van aprofitar per intentar apropar-se. Palacios va fer el 25-22– però no va haver-hi temps per a gaire més. Joan Pórtulas, amb set gols, va ser el millor visitant en un partit, que situa ara els gallecs segons a la classificació.

A banda, el 1a Catalana Masculí de la UES, va guanyar a casa contra el Poblenou B per un resultat de 27-29, pel que fa a l’equip femení, derrota també al pavelló de la UES que s’enfrontava contra el Cerdanyola, les sarrianenques varen perdre de 3 a un final que el marcador va ser de 22-25.