El Sarrià de Plata buscarà una nova victòria a casa amb el BM Zamora

Després de l’ensopegada amb et Teucro, ara toca seguir treballant i preparar el pròxim partit de lliga contra el Zamora, Salva Puig, Tècnic del primer equip de la UES, ha admès que afronten un partit dificil i que el contrincant espera que vingui molt confiat ja que ha passat l’eliminatòria de Copa, malgrat tot els homes de Puig, intentaràn jugar amb el factor pista i sobretot amb l’ajuda de l'afició. 

El matx començarà a les 20h aquest dissabte, i el podreu seguir en directe amb l’equip de Sergi Torrentà al 87.FM i per internet a www.radiosarria.cat/directe.

L’equip Sènior Masculí, jugarà en aquest cas dissabte a les 19:15h a Sant Llorenç (3r) contra el Sarrià B (6è). El Sant Llorenç està en zona d’ascens a Lliga i el Sarrià que encara està imbatut i no els ho posarà fàcil als locals.
Pel que fa al Sènior Femení jugarà aquest diumenge a les 17:30h a la pista del Montbui que és 11é classificat amb el Sarrià en 6a posició. Els dos equips volen tornar a sumar després de perdre en l’última jornada.