Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Sarrià de plata buscarà la victòria aquest dissabte a casa contra l’Antequera.

El Sarrià de plata buscarà la victòria aquest dissabte a casa contra l’Antequera.

Previous Next

Després de la derrota contra el Cisne Balonmano dissabte passat a terres gallegues, ara toca pensar en el partit en què els homes de Salva Puig buscaran una nova victòria contra L’Alsur-Antequera. L’entrenador ha explicat que al haver jugat a La Copa amb aquest equip, el rival ja sap el que pot trobar a Sarrià: ser coneixedor de les característiques de la pista i l’ambient de l’afició del Sarrià. El tècnic del primer equip dels taurons, ha explicat a ràdio Sarrià, que serà un partit difícil, però esperen aconseguir sumar els punts.

L’equip sarrianenc rep l’equip menys golejat de Plata amb una baixa important la d’Arnau Rovira que es va trencar un dit. Aquest partit començara a les 20 h al Pavelló de la UES, però mitja hora abans, començarà la prèvia amb l’equip de la retransmissió de Sergi Torrentà, el matx el podreu seguir en directe pel 87.6 FM i per internet a radiosarria.cat/directe.Divisió d'honor plata
UES - Antequera dissabte a les 8 del vespre

Per altra banda, el 1a Catalana Masculí de la UES disputara contra l’Handbol Igualada dissabte a les 16:00h. Els dos equips estan igualats a punts. Els sarrianencs porten tres derrotes seguides i es volen refer davant l’equip igualadí que ha fet bons partits fora de casa, inclosa una victòria a Esplugues. Pel que fa a la 1a Catalana Femení de la UES també jugaràn a casa contra l’Handbol Maresme dissabte en aquest cas a les 17:30 h, L’equip sarrianenc està en zona d’ascens i no ho hauria de tenir difícil per sumar la quarta victòria seguida, ja que enfront té un equip que encara està a zero.

Uns apunts més en esports, aquest cap de setmana pel que fa el FC Sarrià havia de jugar a contra el Mont-Ras, però aquest s’ha retirat. Ara el próxim duel que tenen els homes de Gai Pares, serà el dissabte dia 23 a les 16:30h de la tarda. Pel que fa a bàsquet el Club jugarà diumenge a les 17h de la tarda a la pista del Proauto CE Caldes Malavella diumenge a la 17:00.

Foto: Ràdio Sarrià