El Sarrià de plata obté una doble victòria contra l'Antequera

Aquest passat dissabte, va tenir lloc el partit contra l’Alsur-Antequera al Pavelló de la Unió Esportiva Sarrià. Els taurons blau-grocs, van disputar un partit còmode, ja que a partir dels 10 minuts s’avançaven tres gols per sobre, en gran part, gràcies a l'actuació del porter Guitart. Així, els sarrianencs han anat incrementant la diferència en el marcador fins arribar als 7 gols de màxim, tot i que finalment s’han acabat imposant per 4 amb un marcador final de (23-19). El tècnic dels homes de plata, es mostrava molt satisfet de com havien treballat el partit, i ha assegurat que espera mantenir aquesta dinàmica durant els pròxims partits que s’els presentaran.

L’equip de Salva Puig ara els tocarà Jugar contra el Barça la propera jornada, diumenge a les 12.30 h, un equip en què els homes de Plata del Sarrià, ja varen disputar en pretemporada, Puig ha assegurat que serà un partit que caldrà treballar-lo

Una de les reincorporacions més esperades va ser de la presència del jugador Marti Arnau, absent per una lesió, el jugador explicava que abans del matx estava molt nerviós, Arnau ha apuntat que ha tingut tot el suport de l’equip i ha acabat dient que està molt content de poder tornar a jugar amb el Sarrià.

A banda pel que fa a les categories, si parlem del 1a catalana masculina, va guanyar aquest cap de setmana contra el CH-Igualada per un resultat de: UES 28 - Igualada 25. Per l’equip femení, també bones notícies va guanyar contra l’Handbol Maresme, amb un marcador final de UES 29 H. Maresme 19.

Foto: Ràdio Sarrià