Diumenge se celebra la 41a Cursa del carrer Nou de Girona

Un esdeveniment que mobilitzarà unes 2.500 persones pel centre de Girona. Se celebrarà diumenge vinent, 24 de novembre, després que s'hagués ajornat el dia 20 d'octubre per motius de seguretat, donat que coincidia amb la setmana en què es va donar a conèixer la sentència del procés emesa pel Tribunal Suprem i, arran de la situació d'excepcionalitat que hi havia arreu del país, es va decidir suspendre-la i buscar un altre dia.

Els organitzadors de la cursa van presentar ahir la samarreta que lluiran els participants, que aquesta vegada és de color verd fluor. En l'acte hi havia membres de l'associació Girona Centre Eix Comercial: l'entitat que promou la cursa. Així mateix, hi va assistir la regidora d'Esports, Eva Palau, en representació de l'Ajuntament, que és una de les institucions col·laboradores. Hi havia, a més, responsables d'algunes de les principals empreses patrocinadores, com ara Montepio i Autopodium, i hi va ser present també la triatleta de Sarrià de Ter Sara Loehr, que en la classificació femenina del 2018 va ser la corredora que va completar més ràpidament el recorregut de 5 quilòmetres (ho va fer en tan sols dinou minuts i tretze segons).

La novetat del circuit és que serà tot sobre asfalt perquè no passarà per la Devesa. L'esdeveniment manté les diferents curses de 10 (sortida a les 11 h) i 5 km (sortida a les 10 h) de distància; les milles urbanes, obertes a totes les categories (a partir dels 11 anys), i les curses infantils de caràcter no competitiu, per a grups d'1 a 7 anys i de 8 a 10 anys (a les 9 h) . Les inscripcions avancen a bon ritme.