Previous Next

Aquest diumenge el Sarrià de Plata buscarà la victòria a la pista del Barça B

El primer equip del Sarrià novens classificats, viatjaran fins a la capital catalana, on l’espera el Barça B, un equip difícil segons l’entrenador del Sarrià, Salva Puig que veu un rival molt difícil amb un ritme molt alt de joc. De fet, els homes de Salva Puig ja saben quin peu calcen els barcelonins a l’haver jugat amb ells un partit de pretemporada, que els sarrianencs van guanyar a casa (34-26).

Aquest partit d’aquest diumenge començarà a les 12.30 h i molts aficionats del Sarrià viatjaran fins a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per animar el seu equip.

A banda, si parlem de les altres categories de la UES, el segon equip del Sarrià, el Primera Catalana Sènior Masculina, dotze classificat jugarà aquest diumenge a la pista de La Roca serà a les 18 h , el tècnic, Jordi Ramos ha explicat que l’equip rival es troba en una situació còmode,  ja que està a la part alta de la classificació i d’una ratxa positiva a diferència del Sarrià segons apunta Ramos. Considera que serà un partit difícil, dur i intens, davant un equip acomodat en la categoria a diferència del Sarrià, així tot el tècnic del Sarrià espera sumar els dos punts.

També hem de parlar del derbi gironí que afronta el Primera Catalana Sènior Femenina de la UES, primeres classificades que jugaran diumenge contra l’handbol Banyoles, al pavelló de la Draga a les set de la tarda. Segons l’entrenador arriben en un bon moment, els resultats acompanyen assegura. El Sarrià equip menys golejat i el Banyoles ha tingut un inici irregular, han aconseguit algun resultat meritori segons Bofill i de ben segur serà un partit molt complicat i igualat fins al final. El tècnic del Sarrià, Martí Bofill apunta que estan en confiança i venen millorant alguns conceptes defensius. Aquesta temporada explica també que han renovat i rejovenit molt l’equip amb la integració de les juvenils juntament amb les noves incorporacions i la base important de la temporada passada, Bofill assegura que ha quedat un equip il·lusionant i que “passi el que passi diumenge al derbi”, cal seguir treballant fort i consolidant com un equip competitiu.

Foto: UES