Previous Next

La 15a edició de la Cursa de Sant Silvestre i la 10a Mini Sant Silvestre ja té les inscripcions obertes

La 15a edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona i la 10a Mini Sant Silvestre ja han obert les inscripcions per poder-hi participar. L’esdeveniment esportiu, ja tradicional de les festes nadalenques a Girona, organitzat per l’Ajuntament de Girona i el Club d’Atletisme Girona, tindrà lloc com cada any el dia 31 de desembre i sortirà a les 18 h tarda des del Pavelló Municipal Girona-Fontajau, que també serà el punt d’arribada.

Ahir es va presentar la samarreta de la 15a edició de la prova a l’Ajuntament de Girona. L’alcaldessa de Girona, Marta Madrenas; la regidora d’Esports de l’Ajuntament, Eva Palau; el president del Club Atletisme Girona, Xavier Avellana, i l’atleta Marina Guerrero han participat en l’acte. Guerrero, guanyadora de l’edició 2018 de la Sant Silvestre, ha confirmat que tornarà a participar-hi aquest any.

El recorregut serà de 5 km i les persones participants passaran per punts emblemàtics de la ciutat, especialment del Barri Vell. La primera sortida de la Mini Sant Silvestre tindrà lloc a les 17.05 h i estarà dividida en tres proves: la que s’adreça a persones nascudes entre el 2014 i el 2015, amb un recorregut de 110 metres; la que s’adreça a persones nascudes entre el 2011, 2012 i el 2013, amb un recorregut de 600 metres, i la que s’adreça a persones nascudes entre el 2008, 2009 i el 2010, amb un recorregut de 1.200 metres. Amb l’objectiu de fomentar la participació i l’activitat física i l’esport, les curses infantils no seran competitives i no hi haurà classificacions. Tothom guanyarà i tothom tindrà una bossa obsequi i una medalla commemorativa. A més, hi haurà inflables, una xocolatada i un servei de guarderia perquè els mares i pares puguin córrer la cursa d’adults.

Les inscripcions es podran fer per Internet fins al dissabte 29 de desembre a les 23.59 h, o bé quan s’assoleixin les 2.000 inscripcions a la cursa d’adults o les 300 inscripcions a la Mini Sant Silvestre. Un any més, la Sant Silvestre tornarà a col·laborar amb la campanya solidària “Nassos Contra el Càncer” amb la donació d’un euro en el preu de les inscripcions.   Podeu fer les inscripcions i consultar tota la informació al web www.girona.cat/ssilvestre

A banda, a Sarrià de Ter se celebrarà el pròxim 29 de desembre la 5a Cursa de St Silvestre, que aquesta edició el punt de sortida serà al Centre Cívic “La Cooperativa”,Josep Serrano membre de Sarrià Solidàri, ha explicat que enguany es farà una cursa de 5 km popular oberta a tothom, Serrano ha apuntat que com a novetat enguany es farà un “Trail” de muntanya. 

Actualment aquesta cursa ja compta amb mes de 200 participants.  

Fotos: Ajuntament de Girona/Ràdio Sarrià