Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Remuntada èpica de l'Spar Citylift Girona per superar el Lattes

La francesa Mendy, amb 23 punts, s'ha convertit en la gran artífex de la remuntada gironina viscuda ahir a Fontajau. Les d'Eric Surís, que perdien 21-38 al minut 17, van fet una segona part perfecte en defensa. A les files locals ha debutat Sonja Vasic.

De les jugadores destacades també era el cas de Gabby Williams on tornava a Fontajau l'exjugadora de l'Uni, campiona de lliga amb l'equip gironí la temporada passada, ha fet els 6 primers punts del Lattes. Les de Surís han anat molta estona per darrere de les franceses. Al minut 6, Sonja Vasic ha debutat amb la samarreta gironina. El fitxatge estrella de la temporada, campiona d'Europa de clubs i de seleccions, ha tingut els seus primers minuts.

Les gironines s'han consolidat a l'últim quart. Un triple de Mendy ha empatat el matx 50-50, al minut 34. Les franceses continuaven encallades en atac. Coulibaly ha posat al davant les locals 54-53, al minut 38. Una Mendy extraordinària ha deixat un 56-53 vital entrant al darrer minut del matx. Williams ha respost de seguida amb el 56-55 final. El Lattes ha tingut dos tirs finals per guanyar però els ha errat sobre la botzina. L'Uni Girona ha sumat la tercera victòria d'aquesta Eurolliga.