Bona estrena de l’equip d’Aligots Girona a la Copa Catalana de Rogaine 2020

Aquest passat dissabte va tenir lloc a Àvia al Berguedà la prova primera d’aquesta competició. Un total de 61 equips de diferents clubs i categories van prendre la sortida, amb prop de 150 corredors. El mapa va ser una continuació de l’utilitzat pel Rogaine de Casserres del 2019, havent-hi un 50% de mapa nou.

L’equip d’Aligots Girona format per la Marta Planas i Raquel Font (175 punts) es va imposar en categoria femenina, tant a veteranes com a absoluta. Rose Kowalski (148 punts) també va formar part de l’equip que va acabar en segona posició a tots dos podis. Pel que fa a la categoria masculina, Albert Herrero va pujar al primer graó (232 punts) i Guille Garcia va ser tercer (198 punts). Per la seva banda,Francesc Ferrer formava part de l’equip guanyador a la categoria Veterans (193 punts). A la categoria Superveterans, Joan Sanchez va guanyar amb 148 punts. I tercer lloc també a la Categoria Joves Adults, on l’equip format per en Josep Maria Puig, la Clara Finazzi i l’Aleix Puig va assolir 95 punts.

Per altra banda i encara parlant de curses d’orientació, aquest proper diumenge dia 26, tindrà lloc la primera edició de la Cursa d’Orientació de Celrà que serà la primera cursa puntuable del circuit de curses populars de la 6à Lliga Nord-O #LligaNordO. Seran els circuits C1 i C2. En aquesta ocasió s’hi estrena un mapa semi-urbà que inclou interessants zones rústiques i boscoses del voltant del poble, i el barri vell de Celrà, amb els seus carrers, places i carrerons.