El Sarrià va perdre el primer partit del 2020 a la pista del Màlaga

Després d’un inici de partit força igualat, els locals es van començar en el marcador i els de Salva Puig van haver d’anar a remolc pel que quedava de partit.

En la segona part, els andalusos van arribar a tenir un avantatge de 5 gols, però els visitants van voler retaller aquesta distància i van trobar una mica d’esperança amb un gol de Ballester que posava el 27 a 25 quan faltava poc més d’un minut per acabar el duel, però el Màlaga va posar el 28 a 25 en el següent atac. Una derrota que deixa al Sarrià en 8 posició amb 17 punts, a només 3 de la zona de descens. El marcador final va quedar de 28 a 25. Si parlem de les categories de la ues, l’equip de 1a Catalana Masculina, jugava diumenge a les 12.30 h amb el Sant Cugat, el resultat final va quedar de 30 a 29, Pel que fa a la 1a Catalana femenina, jugava en aquest cas dissabte a les 21 h on vàren obtenir victòria guanyat el Sant Cugat de 20 a 22.