L’avantprojecte del poliesportiu, els pressupostos esportius i el Critèrium: Temes destacats del Consell Esportiu de Sarrià de Ter

Ahir dijous, va tenir lloc la trobada del Consell esportiu, on s’hi va presentar l’avantprojecte del futur poliesportiu, un espai reivindicat en moltes ocasions per moltes entitats del municipi. Aquesta sala polivalent amb mides reglamentàries corresponents, està previst que se situï al terreny darrera al Pavelló Municipal. El regidor d’esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago ha explicat que ara els tècnics hauran d’avaluar i crear els plànols del futur equipament.

A banda, també i dins del consell, s’ha informat de l’allargament puntual del termini de les subvencions esportives per el 2020 i de la reorganització d’aquestes: Tracta d’un 10 % on segons fonts municipals, es preveu que a partir d’ara un 5 % es destinarà a material i l’altre 5, a esportistes amb especials capacitats. També i dins d’aquesta trobada, un dels punts del dia feia referència “al rentat de cara del Critèrium esportiu” presentant el nou format dels guardons, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, Josep Maria Santiago, ha explicat que es mantindran els guardons als mèrits esportius i s’afagiran els de l’esport Sarrianenc amb la implicació i les empreses del municipi i de la creació d’un jurat dels guardons. També s’hi ha informat que en breu es realitzarà el canvi de terra del Pavelló i de millores al camp d’esports ubicat a la Rasa en zones que puguin estar en mal estat.

Imatge: fb. Sarrià de Ter.