La crisi de la Covid-19 altera els calendaris esportius del municipi

Així n’ha donat detalls el regidor d’esports de l’Ajuntament de Sarrià de Ter Josep Maria Santiago al magazín esportiu “Sarrià en Joc” d’aquest dimarts.

El titular d’esports ha assegurat que fruit d’aquesta situació d’excepcionalitat, la preocupació bàsica dels clubs esportius del poble és de com i quan tornaran a l’activitat, Santiago en aquest sentit ha apuntat que la majoria, tenen per fet, que aquesta temporada 2019-2020 ha acabat. A banda, a l’últim Ple Municipal celebrat de forma telemàtica la setmana passada, una de les mocions presentades per l’equip de govern, feia referència a la part esportiva, on es va aprovar per unanimitat donar suport al pla presentat per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, en relació de mesures per a la recuperació de les entitats esportives davant la crisi sanitària. Tots els grups del consistori sarrianenc van votar-hi a favor amb un discurs generalitzat de màxim suport a les entitats que fomenten l’esport a Sarrià de Ter.

Pel que fa a les noves mesures previstes decretades per les autoritats que permetran amb molta probabilitat realitzar esport. malgrat tot no ser mesures 100% específiques, a partir del cap de setmana del pont de l’1 de maig, el regidor d’esports ha explicat en aquest àmbit que s’ha de valorar bé la lletra petita de la mesura perquè no sigui un descontrol, Santiago, però no ha amagat les ganes generalitzades de les federacions que hi ha per poder sortir. El regidor d’esports ha matisat que cal ser curosos a l’hora de diferenciar les característiques dels espais i respectius pobles i ciutats.

Imatge: EixDiari.cat