Primera baixa per l’equip de Divisió de Plata de la UES

Es tracta del porter de vint-i-tres anys Pau Guitart qui ha decidit fer el salt a la màxima categoria i fitxa pel Club Balonmano Puerto Sagunto de la lliga ASOBAL.

Guitart, escollit MVP de l’últim partit de la fase final a Avilés d’ara fa un any, ha estat determinant per l’equip entrenat per Salva Puig en alguns partits d’aquesta temporada amb bastantes intervencions de mèrit. El tècnic del Sarrià de plata, ja se’n va alegrar per ell  i li desitjava sort amb un tuit on també deia que el trobaria a faltar. I no deixem de parlar de la UES perquè a banda, i per aquest estiu la Unió Esportiva Sarrià juntament amb l’Uni Girona, han decidit organitzar conjuntament un campus per a tots aquells nens i nenes que vulguin practicar una mica d’handbol. Aquestes activitats se celebraran entre el 29 de juny i el 31 de juliol. Un campus esportiu que també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sarrià de Ter.  Els dos clubs s’han unit per tirar endavant un campus en un moment complicat on els clubs s’han d’ajudar entre ells. Així ho explica el president de l’Uni Girona, Cayetano Pérez. Per l’altra banda, des de la UES s’han mostrat molt contents de poder oferir un campus d’estiu en els temps que corren. Així ho ha explicat el president, Joan Llunell.

El campus d’estiu d’enguany, tindrà en compte les recomanacions sanitàries a l’hora de dissenyar les activitats, que es faran matí i tarda i els pares tindran opció d’inscriure als nens i nenes també a menjador. Aquesta activitat va dirigida a nens i nenes de sis i fins a setze anys, i es dividirà als infants en grups segons el seu nivell d’handbol. Els pares i mares tenen l’opció d’apuntar al seu fill o filla per una setmana o tot el mes.

Foto: @UESarria77