El FC Sarrià ha fet oficial els entrenadors que dirigiran la pròxima temporada

Com a novetat, i ja va avançar el coordinador del club Luis Aused, al magazín esportiu “Sarrià en Joc”, la pròxima temporada el Sarrià de Futbol comptarà amb un equip juvenil que dirigirà en Sergi Lanzas. A l’espera de saber si al final l’equip infantil pot pujar a Primera i si l’Aleví pot pujar a Preferent, una decisió que, donarà a conèixer la Federació demà dimecres.

Pel que fa a les categories, els prebenjamins estaran dirigits per una banda per en Joel Martinez i Gerard Sosa, i per l’altra Victor Diaz i Brian Sanchez. Si Pugem una mica més, pel que fa a benjamins tindran com a entrenadors Esteban pozo, David Serrano i Cristobal Escobar, i ja en categoria Alevi hi haurà Sergi Dela, rafael Calvo i Gerard Falgueras. Pel que fa als infantils, Jose Luis Cano i Ivan Liberal seran els encarregats de portar els dos equips que hi haurà, i Toni Alcalde serà l’entrenador del cadet. I qui continuarà al capdavant del primer equip, a Quarta Catalana, serà Gabi Parés que ha destacat que la temporada que es va donar per finalitzada va ser molt extranya i ja treballa de cara el pròxim curs, amb l’objectiu de pujar a Tercera Catalana.

A banda, des del FC Sarrià, també expliquen que aquest estiu han organitzat un campus de futbol que començarà una setmana abans que el d’handbol. Ho farà el 22 de juny, i també durarà fins el 31 de juliol. En aquest cas també hi ha l’opció de menjador i els pares i mares poden apuntar als infants al matí, a la tarda, o tot el dia. Aquestes activitats van dirigides pels nens i nenes de cinc a quinze anys.

Foto: Ràdio Sarrià.