Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Unió Esportiva Sarrià de divisió de plata incorpora el porter Aleix Toro i el primera línia ofensiva Aleix Martínez

La Unió Esportiva Sarrià de divisió de plata incorpora el porter Aleix Toro i el primera línia ofensiva Aleix Martínez

El club també ha anunciat les baixes dels extrems Pau Palacios i Isaac Alemán i del pívot Sergio García, que s'afegeixen a la del porter Pau Guitart.

Aleix Toro, de dinou anys, ha jugat aquesta temporada a primera estatal amb el Balomnano Burgos, que la propera campanya jugarà a Divisió de Plata. Toro ha estat format en les categories inferiors del Granollers i juntament amb els porters Antonio Moreno i Aleix Biosca seran els encarregats de cobrir el lloc específic de porter.
Per la seva banda, l'Aleix Martínez, de vint-i-dos anys, arriba procedent de la Unió Esportiva Calella on aquesta temporada ha marcat 117 gols en 14 partits en la Lliga Catalana. Anteriorment ha jugat en el Joventut Handbol Mataró, Sant Martí - Adrianenc i s'ha format en categories inferiors del BM La Roca.
Pel que fa al capítol de baixes, l'entitat sarrianenca ha comunicat que no seguiran a la plantila del primer equip, els extrems Isaac Alemán i Pau Palacios i el pivot Sergio García. Aquestes tres baixes s'afegeixen a la ja anunciada del porter Pau Guitart, que la propera campanya jugarà amb el Port de Sagunt a l'Asobal.