La Unió Esportiva Sarrià celebra aquest divendres 17 de juliol una Assemblea General

Així ho van anunciar a través de les xarxes socials del club amb un comunicat oficial on s’hi exposava que per acord amb la junta directiva, es convoca a tots els socis a l'Assemblea General que tindrà lloc a les 20.30 h al Pavelló de la UES.

D’entre els punts de l’ordre del dia consten de la lectura i aprovació de l’acta de l’última assemblea general, de l’estat de comptes de la temporada 19/20, de l’explicació de la gestió i resultats esportius de l’actual temporada i preparació de la següent, o de la modificació de la forma de convocatòria als socis de la data de tancament de l’exercici econòmic, i dels articles 9.2 dels estatuts socials. 

Fonts del comunicat oficial apunten que en tot moment caldrà dur mascareta sanitària d’acord amb els protocols de seguretat establerts per la normativa de la Generalitat de Catalunya. En el document, també s’hi exposa que els socis podran sol·licitar amb anterioritat els informes i aclariments que creguin convenients en relació als temes de l’ordre del dia a la secretaria del club.

Imatge: @UESarria77