Arriba la lliga d’estiu d’orientació d’Aligots a Sarrià de Ter

Els dijous dels mesos de juliol i agost els amants de l’esport a l’aire lliure, tenen una cita amb l’orientació. A partir de les 18 h i fins les 20:00 del vespre, diferents ubicacions seran les protagonistes per gaudir d’una tarda de Curses d’Orientació en format Sprint i MicroSprint.

Des de l’entitat, expliquen que enguany el format serà diferent per adaptar-se a la situació general que ha tocat viure. Sergi Oliveras, organitzador de la cursa explica que d’entre les mesures s’haurà d’establir un protocol de lliurament de mapes que limiti el contacte físic. No es podran dipositar en caixes perquè cada corredor agafi el seu, s'haurà de lliurar un a un, amb la total seguretat de neteja i desinfecció, a banda hi haurà dispensadors d'hidrogel a la zona en què es trobin les diverses bases. Des d’Aligots Orientació Girona, s’apunta també que per evitar aglomeracions, no s'exposaran llistats de resultats en paper ni es projectaran en aparells audiovisuals. Es tindran penjats a la web la mateix nit. 

Aquest dijous dia 23, Sarrià de Ter acollirà aquesta lliga d’estiu d’orientació d’Aligots a les 18 h a la zona de “La Cooperativa”. Pel que fa a les següents dates que s’hi celebraràn aquestes activitats,  ja seran a Cassà de la Selva el dia 30 d’aquest mes o a finals d’agost al parc Migdia de Girona. L’orientació és un esport integral i complet en cos i ment, que apropa als participants a la natura i els hi ofereix una gran sensació de llibertat.  per a més informació la podreu trobar al web aligots.cat.