La Unió Esportiva Sarrià suma Oriol Masmiquel a la plantilla i es prepara per iniciar la pròxima temporada

El pivot de 33 anys arriba al club d’handbol sarrianenc, on ja havia jugat abans a Lliga Nacional, després d'un temps aturat.

El veterà gironí s’incorpora així a la plantilla per disputar la segona temporada a Divisió d’Honor Plata després de passar el curs passat pel Lacustària de Llagostera a la competició de veterans i haver jugat també amb el Bordils a la segona màxima categoria. Salva Puig, entrenador de l’UE Sarrià, explica que la figura d’Oriol Masmiquel ve a substituir el forat que ha deixat Sergio Garcia.

El club dóna així el tret de sortida als entrenaments per afrontar una nova temporada atípica amb la divisió de 2 grups de 10. Salva Puig ho fa ja amb les arribades confirmades d’Aleix Toro, Aleix Martínez i el retorn de Guillem Lozano i ara d’Oriol Masmiquel. Així i tot, reconeix que aquesta temporada es presenta “incerta” i que suposarà una contínua “adaptació”. La UE Sarrià jugarà el primer partit de lliga a Galícia contra un dels acabats d’ascendir, el Lalín. El debut a casa tindrà lloc el 3 d’octubre contra el Teucro i el primer derbi gironí no es jugarà fins al 31 d’octubre a la pista del Bordils.

Imatge: @UESarria77