El FC Sarrià allarga el seu bon inici de lliga i goleja el Palamós (0-7)

El FC Sarrià no va tenir pietat del Palamós i va sumar la tercera victòria consecutiva de la temporada quan s’han disputat només tres jornades. El primer partit lluny de Sarrià va ser plàcid pels de Gabi Parés, que continuen exhibint un bon joc acompanyat de gols.

De fet, el duel aviat es va posar de cara als sarrianencs gràcies a un gol en el primer minut de Sergi Lanzas, al qual va seguir una diana de Raul Moreno en el 12 i un doblet de Víctor Alejo. El partit va arribar al descans amb un contundent 0-5, ja que just abans del final de la primera meitat el Palamós es va marcar un gol en pròpia.

Els verd-i-blancs van arrodonir el duel amb dos gols més a la segona part, obra de José Macià i Víctor Alejo, que completava així el seu hat-trick i es col·loca com a màxim golejador de la categoria amb set gols. L’entrenador del Sarrià, Gabi Parés, es mostra satisfet pel partit de dissabte i en general pel començament de temporada del seu equip.

Els sarrianencs continuen líders empatats de punts amb el Jafre però amb una major diferència de gols. El pròxim partit dels de La Rasa serà dissabte a casa contra el Flaçà a les 6 de la tarda.

Imatge: FC Sarrià