Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
El Sarrià torna a treure l’orgull i aixeca un 2-0 a Mont-ras (2-4)

El FC Sarrià va tornar al camí de la victòria aquest dissabte després de l’empat contra el Monells, i ho va fer amb una gran remuntada al camp del Mont-ras. De fet, els últims tres partits dels verd-i-blancs han començat amb derrota, i han acabat puntuant en tots ells.

El Mont-ras va aprofitar un mal inici de partit del Sarrià per posar-se 2-0 als deu minuts i, tot i retallar distàncies abans de la mitja hora, no va ser fins la segona part quan un doblet de Víctor Alejo va sentenciar el duel. El segon entrenador del Sarrià, José Luis Cano, destaca un cop més la capacitat de reacció dels jugadors per emportar-se els tres punts.

La victòria manté els sarrianencs a la segona posició, amb un punt menys que el Jafre i empatats amb el Monells, que té un partit més. José Luis Cano reitera que cal seguir treballant, sobretot per evitar desconnexions com en els primers minuts de dissabte.

Els de Gabi Parés rebran el Baix Ter a La Rasa el pròxim dissabte en l’onzena jornada de lliga.

Imatge: FC Sarrià