El FC Sarrià vol aprofitar l’embranzida amb una nova victòria a Camprodon

El primer equip del FC Sarrià va dir adeu dissabte passat a una mala dinàmica de joc i resultats que l’havia portat a encadenar tres derrotes seguides. Ho va fer amb una bona victòria contra l’Atlètic Banyoles i buscarà allargar les bones sensacions demà visitant el Camprodon.

Els verd-i-blancs eren conscients que necessitaven un canvi de xip per tornar al camí de la victòria i així ho van fer davant els banyolins. L’entrenador del Sarrià, Jonathan Aragón, reconeix que van parlar d’aquest canvi de dinàmica durant la setmana i es va acabar veient sobre el terreny de joc.

El Sarrià no ha aconseguit cap victòria fora de casa aquesta temporada, només un punt en la jornada inaugural davant el Fontcoberta. Jonathan Aragón confia en mantenir la línia de treball de les últimes setmanes i l’encert del partit de dissabte passat, del qual considera que van recollir una victòria “merescuda i necessària”.

Així doncs, el Sarrià buscarà el primer triomf del curs lluny de La Rasa també demà dissabte a les quatre de la tarda al municipal de Camprodon.

 

Imatge: UE Camprodon