El fortí de la UES es posa a prova amb la visita del líder

La Unió Esportiva Sarrià repeteix aquest cap de setmana davant la seva gent i ho fa amb una prova de foc: la visita del líder. Els taurons es veuran les cares amb el Granollers, qui només ha perdut dos partits durant tota la temporada, però l’equip de Josep Espar no coneix la derrota a casa des de finals del mes d’octubre.

La UES ve d’empatar, també al seu pavelló, aquest passat cap de setmana contra el Sant Cugat gràcies a una gran reacció final de l’equip. El segon entrenador dels sarrianencs, Albert Pijoan, posava en valor dissabte l’esforç dels seus jugadors per remuntar i acabar salvant un punt.

Els sarrianencs van caure amb claredat el partit de la primera volta, a la pista del Granollers, per un contundent 41-30. Albert Pijoan espera no repetir aquest resultat demà, en gran part, pel suport i l’empenta de l’afició que va tornar a ser decisiva contra el Sant Cugat.

El matx es jugarà demà dissabte a dos quarts de set de la tarda i es podrà seguir en directe, com sempre, per Ràdio Sarrià.

 

Imatge: UE Sarrià