El Sant Julià cau a Santa Coloma en el primer partit sense Quiñones (4-1).

El Sant Julià de futbol sala va encetar aquest cap de setmana una nova etapa després del descens matemàtic a Primera Catalana de la jornada passada. L’equip va disputar el primer partit sense David Quiñones a la banqueta, qui va arribar a un acord amb el club per desvincular-s’hi.

Els verd-i-negres es van veure les cares amb la Unión Santa Coloma i, tot i plantar cara durant els quaranta minuts de partit, es van veure superats amb el 4-1 final. De fet, l’efectivitat de cara a porteria i els errors defensius van decantar el partit aviat pels interessos dels locals, qui al descans ja dominaven per 3-0.

El gol de l’honor, obra de Mohamed Ouauane, va servir per maquillar el marcador quan hi faltava un minut pel xiulet final. Els santjulianencs es mantenen penúltims amb aquesta derrota, amb dotze punts, quan hi falten tres jornades per acabar la Divisió d’Honor Catalana 2022/23.

Imatge: EFS Sant Julià