Sarrià de Ter accepta el traspàs de titularitat d'un tram de la crta Gi-671

El ple municipal de l'Ajuntament de Sarrià de Ter d'aquest dimarts ha aprovat les ordenances fiscals del 2019 que s'adapten a XALOC i es podrà fer en un sol pagament, amb tres vegades o a guixeta, segons ha destacat en la seva intervenció, Encarna Jiménez, regidora d'Hisenda. El punt s'aprova per unanimitat amb els vots de l'equip de govern ( ERC) i del PDeCat. El regidor de CP, Roger Casero ha justificat la seva absència al ple d'aquest dimarts.

El ple també aprova la proposta de sol.licitud de la Direcció General d'infraestructures de Mobilitat del traspàs de titularitat a l'Ajuntament de Sarrià de Ter el tram de la crta. Gi-671 comprès entre PK1+ 970 i el PK2+935 (des de la SIM fins al Pont de l'Aigua).

S' aprova l'Addenda al conveni de col·laboració Diputació el Consorci de les Vies Verdes de Girona i els ajunt. pel cofinançament, execució i lliurament obres ampliació de la xarxa Vies Verdes a Comarques Gironines entre el Pirineu i la Costa Brava amb abstenció PdeCat.

El ple aprova la tercera modificació pressupostària 2018 per un valor de 94.144,16 euros finançats amb la liquidació pressupost 2017 s'aprova per majoria absoluta abstenció del PDeCat. En el s'aprova una moció en defensa de les institucions catalanes i les llibertats fonamentals, aquest punt s'aprova per unanimitat.

En el ple,  a l'apartat de precs i preguntes, Jordi Costa, regidor del PDeCat pregunta sobre la reunió amb Hinojosa i la documentació que han presentat. El regidor de Medi Ambient, Josep Ma Viladomat contesta que s'estudiarà i que de moment no s'ha acceptat el pla que han presentat.