Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La bisbalenca Xènia Sala i el gironí Mario Rueda, candidats del Jovent Republicà per Girona a les eleccions espanyoles

La bisbalenca Xènia Sala i el gironí Mario Rueda, candidats del Jovent Republicà per Girona a les eleccions espanyoles

Xènia Sala, nascuda el 1995 a la Bisbal d’Empordà és estudiant de Veterinària i de Biologia i Ciències Ambientals. Actualment és la Portaveu de les Joventuts d’Esquerra Republicana de les Comarques Gironines. Ha col·laborat amb Ràdio Bisbal i amb el Centre d’Esplai de la Bisbal, és instructora d’hípica a l’Hípica el Turó i forma part de l’organització del concurs de música per a grups novells Destaca’t, el Música Jove de Comarques Gironines.

Mario Rueda, nascut a Girona el 1996, és estudiant del grau en Enginyeria de Tecnologies Industrials. Treballa en el departament de qualitat de l’empresa de la indústria d’impressió flexogràfica, Comexi. En l’aspecte cultural-esportiu, ha participat en tasques de formació en el futbol base en diversos clubs de la província, com l’Amer C.F. o l’Atlètic Sant Ponç, i forma part de la organització del concurs musical Destaca’t.

Foto: Jovent Republicà Comarques Gironines