ERC Sarrià de Ter publica un comunicat a través xarxes sobre les reunions mantingudes amb els diferents grups municipals

Fons del grup municipal, han posat de manifest la intenció de governar amb minoria sense excloure altres opcions d’escoltar i plantejar possibilitats de puntuals acords proposats per cadascun dels grups que tenen representació al consistori. Un cop finalitzades les reunions, els republicans asseguren que existeixen punts de coincidència en treballar pel poble d’una forma constructiva i en positiu.

L’equip de Govern al·lega preferir governa en solitari, per altre banda pero en les reunions en diferents comissions amb els grups, asseguren que serà bo per tal de tirar endavant totes aquelles iniciatives que els uneixin per fer un millor poble i de comptar en aquest sentit amb els 13 regidors escollits pels veïns i veïnes de Sarrià de Ter. En aquest punt també es va mirar de fer un “govern de coalició” amb uns socis preferents, però sense que agafessin responsabilitats en regidories n’hi que entres a govern, fet que aquesta opció ja quedès descartada.

Erc Sarrià de Ter conclou aquest comunicat en que continuaràn treballant dia a dia com fins han estat fent aquests últims anys, i apunten que no només els 6 regidors del seu grup sinó que a tots els membres de la secció local arribant a tot el municipi i estar al costat de la seva gent.