L’Ajuntament de Sant Julià de Ramis aprova el cartipàs municipal pel pròxim mandat

Una de les novetats per aquest nou mandat és la creació d’una regidoria d’igualtat de gènere que s’adhereix a les regidories de Serveis Socials i Gent Gran i l’atenció que es farà als ciutadans de Medinyà cada dimecres per atendre les peticions dels veïns.

L’alcalde de Sant Julià de Ramis, Marc Puigtió va aconseguir la majoria absoluta a les eleccions del passat 26 de maig. "Tot i haver rebut propostes per compartir l'alcaldia, amb els resultats obtinguts creiem que tenim prou aval per poder governar nosaltres sols", segons Puigtió que està molt satisfet de poder augmentar tres regidors respecte a l'anterior mandat. 

En el ple extraordinari d'aquest dimecres  es va presentar l'organització de l'equip de govern, repartit en 7 regidories, una de les quals, la d'Igualtat, que és nova i té l'objectiu de garantir un equilibri just entre homes i dones en tots els àmbits, una qüestió que fins ara "s'havia treballat poc i que s'ha de potenciar", segons l'alcalde. Puigtió afirma que un dels seus reptes és "crear un grup de dones potent que organitzi esdeveniments tot l'any, més enllà del 8-M".

Puigtió informa que aquesta setmana ja s'han iniciat els treballs perquè Medinyà tingui tots els serveis de Sant Julià, començant amb la instal·lació d'un contenidor de recollida d'oli. Pel que fa al procés de restitució de Medinyà, el batlle assegura que en les properes setmanes preguntarà a la Generalitat en quin punt està. 

Foto: Ajuntament de Sant Julià de Ramis