Els grups a l’oposició de l’Ajuntament de Sarrià de Ter, PAS i PSC portaran les queixes dels veïns a la Seu de la Generalitat a Girona

El passat 16 de desembre, es va celebrar un ple de caràcter extraordinari amb un punt de l’ordre del dia: La greu problemàtica dels impactes mediambientals provocats per l’empresa Paperera de Sarrià SL del Grup Hinojosa. La convocatòria era amb motiu d'un 'debat i propostes sobre la preservació de la qualitat mediambiental del sector industrial' del municipi, demanat pels grups municipals Poble Actiu Sarrià i PSC.

D'entre els punts de la sessió extraordinària, feien referència en què es demanava lliurar al Departament de Territori i Medi Ambient, la documentació de les denúncies veïnals i avisos de la Policia Municipal a l'empresa com a mostra dels episodis de males olors que afecta al municipi. Segons el comunicat, que va emetre Poble Actiu i PSC proposen convocar la Plataforma Prou, entitats, grups polítics dels municipis afectats i tots els veïns que vulguin a una concentració que tindrà lloc dimecres que vé dia 19 de a les 13 h davant de la seu de la Generalitat a Girona, on està prevista la lectura de la petició d'una solució definitiva adreçada a la Presidència de la Generalitat. Recordem que aquest punt es va aprovar,a la sessió extraordinària repetint-se però les desavinences entre l'equip de govern i la oposició alhora de traçar-lo. L'oposició va votar a favor del text i el govern local (ERC) es va abstenir. Tot i haver un empat, al ser una abstenció, el vot de qualitat de l’alcalde no va decantar el punt i es va aprovar.

Foto arxiu: Ràdio Sarrià.