Celebració del Ple Municipal ordinari del mes de juny aquest vespre telemàticament

A Sarrià de Ter, habitualment la sessió plenària té lloc l’últim dimecres de mes, enguany i caient en la festivitat de St. Joan, la sessió tindrà lloc aquest dilluns el vespre de forma telemàtica a les 20.30 h i es podrà seguir en directe pel canal de youtube del consistori i pel 87.6 FM o online a www.radiosarria.cat/directe.

D’entre els punts de l’ordre del dia, hi consten de la proposta relativa a preservar i fer efectiva la conciliació laboral i reducció de la bretxa de gènere en la situació creada per la Covid-19, que la presenta el grup municipal de Ciutadans, d’altres mocions en aquest cas presentades pel grup municipal del PSC, tracta a la millora de l’entorn amb recursos educatius de l’ajuntament als centres educatius, i del seguiment dels incendis ocorreguts a l’empresa Auladell les últimes setmanes.

D’altres punts a tractar al Ple inclouen les propostes dels grups municipals ERC i Poble Actiu Sarrià, per una banda la que presenten conjuntament relativa a la defensa de l’espai públic, i la moció també presentada pels republicans a clarificar les presumptes irregularitats comeses per la monarquia espanyola. La sessió plenària finalitzarà amb un torn obert de preguntes.