Comença la campanya electoral sense actes polítics previstos a Sarrià de Ter

El període de campanya electoral de cares a les eleccions del 14F ha començat aquesta mitjanit de dijous a divendres. Des d’avui i fins el pròxim divendres 12 de febrer, els partits polítics d’arreu de Catalunya organitzen actes, trobades i mítings, tot i que la majoria es celebraran de manera telemàtica.

Cal recordar que el Govern permet saltar-se el confinament municipal per assistir a un acte polític durant aquestes dues setmanes. Així ho explicava la portaveu de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Budó, en una conferència d’aquesta mateixa setmana.

Així i tot, els partits polítics aposten per digitalitzar aquesta campanya atípica i no es celebrarà la xifra habitual d’actes electorals en les passades eleccions. A Sarrià de Ter, tots els grups polítics amb representació a l’Ajuntament han reconegut a Ràdio Sarrià que no tenen previst cap míting presencial al municipi. Aquesta situació s’estén a alguns pobles del territori, com és el cas de Sant Julià de Ramis. El seu alcalde, Marc Puigtió, va enviar ahir una carta als partits polítics demanant la no celebració d’actes presencials.

La campanya ha engegat sense la total seguretat de celebrar les eleccions el 14 de febrer, ja que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya té fins dia 8 per ajornar-les si així ho decideix.