Previous Next

Una cadena humana unirà diumenge Sant Julià de Ramis i Aiguaviva per commemorar l'1-O

La cadena es realitzarà a les 17.14 h i de moment hi ha prop de 5.000 inscrits tot i que en fan falta 16.000. Els trams inicials i finals estan gairebé plens i els que cal reforçar són del 3 al 8 entre Sarrià, el pont de l'Aigua i el Cul de la Lleona i del 16 al 25  entre l'estació de servei Cepsa i carretera Sta Coloma . L'alcaldessa i alcaldes per on passa la cadena fan una crida a participar-hi.

Des de diverses emissores locals del Gironès, es realitzarà un programa especial per a fer el seguiment. El programa es coordinarà des de Ràdio Cassà (103.1) i es podrà escoltar tant per Llagostera Ràdio (105.7), Ràdio Celrà (107.7), Ràdio Vilablareix (107.5), Ràdio Sant Gregori (107.9), Ràdio Sarrià (87.6) i Ràdio Salt (97.7). Aquest programa s' iniciarà a les 16.30h, es faran connexions amb diversos punts de la cadena humana, entrevistes, tertúlies entre d'altres 

L’especial finalitzarà a les 18 h quan es connectarà amb l’acte central de la cadena humana a Aiguaviva, on hi haurà els parlaments de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzié, els alcaldes de Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter, Girona, Vilablareix i Aiguaviva. La Vicerectora de la Universitat Catalana d’Estiu, Anna Arqué, l’advocat de Voluntaris pel Dret de Defensa, Albert Carreras, i representants dels presos polítics i les actuacions de Daltabaix, Crimage, Ramon Mitjaneta, La Cobla La Bisbal Jove, FOK, Empordanet, Jordi Pessarodona, Titot i Adrià Puntí.