Sarrià de Ter informa de la gestió dels diversos residus voluminosos

Des del consistori s’ha emès un comunicat on s’hi explica cada cas de les deixalles i de les diverses opcions que tenen els veïns i veïnes a la hora de llençar-les.

Per una banda, pel que fa als voluminosos grans, hi consta de dues opcions, la primera és de portar-los fins a la deixalleria, en aquesta línia, es recorda que aquelles famílies que portin residus a l’equipament municipal, sis cops al llarg de l’any, obtindràn un descompte del 15% l’any següent en el rebut de les escombraries. La segona opció, consta de trucar a l’ajuntament i demanar que vinguin a recollir-los davant de casa, un cop festa la gestió des del consistori es donarà dia i hora per passar a recollir els elements per llençar.

Pel que fa als voluminosos petits, també s’indiquen de dues opcions, una és de portar-los fins a la deixalleria municipal, o per altra banda, de deixar-los diumenge al vespre al costat de la zona de contenidors d’una manera responsable i ordenada i que no ocasioni molèsties. Els serveis de recollida d’escombraries de Sarrià ho recollirà dilluns al matí. Finalment en aquest comunicat, l’ajuntament també apunta que per portar els residus a la deixalleria, és necessari tenir la targeta acreditativa.