Troben una dona morta quan se l'anaven a desnonar en un mas d'Estanyol a Bescanó

Conxita Feliu havia d'abandonar la casa aquest 19 de març però tot apunta que va decidir suïcidar-se. la dona vivia al Mas Cendra, una casa aïllada que pertany al nucli d'Estanyol.  Aquest dimecres es realitzarà l'autòpsia al cadàver per confirmar les circumstàncies de la mort. La investigació sobre els fets relacionats amb la mort està dirigida pel jutjat d'Instrucció número 3 de Girona. 

Fins al lloc s'hi van traslladar efectius dels Mossos d'Esquadra i dels Bombers perquè es percebia olor a gas. Es va procedir a l'aixecament de cadàver i que inicialment l'equip forense no ha trobat signes de criminalitat que facin pensar que hi hagi una tercera persona implicada en la mort de la dona.

La comissió judicial del servei comú dels jutjats de Girona havien anat a executar el llançament, després que s'hagués suspès en una ocasió anterior. El desnonament és conseqüència d'una sentència dictada per un jutjat de primera instància el 16 de març del 2018 i confirmada posteriorment per l'Audiència de Girona.

Segons el TSJC, la sentència estimava una demanda de nul·litat d'un contracte entre una mercantil, que no està relacionada amb el sector immobiliari, i la víctima i que incloïa la cessió d'ús de l'immoble. Un cop l'Audiència va confirmar que anul·lava el contracte immobiliari, la part demandant va instar a l'execució provisional de la sentència perquè la dona deixés de viure al mas. L'advocat de la dona va demanar una pròrroga inicial que finalitzava aquest dimarts.

 

Foto: Aniol Resclosa