Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Ja es pot trobar a les llibreries Fem-nos escoltar! del banyolí Eloi Camps

Ja es pot trobar a les llibreries Fem-nos escoltar! del banyolí Eloi Camps

Previous Next

El llibre, segons ha explicat Eloi Camps, engloba les emissores que neixen de la necessitat de la societat civil de dotar-se dels seus canals de comunicació, ja sigui per fer sentir veus excloses dels mitjans convencionals o bé perquè en un indret hi ha un buit mediàtic. Nascudes, generalment, poc després de la fi de la dictadura, les ràdios ciutadanes dels Països Catalans van erigir-se com un altaveu per als moviments socials i lluites de la Transició, i han mantingut viu l’esperit contestatari,participatiu i comunitari en la comunicació local. Aquestes emissores han lluitat sempre per la democratització de la informació i la comunicació, malgrat les múltiples dificultats polítiques i legals que n’han frenat el desenvolupament a l’Estat espanyol.

Eloi Camps Durban, és nascut a Banyoles el 1994, ha col·laborat des de l’adolescència en mitjans de comunicació locals. És graduat en Comunicació Cultural per la Universitat de Girona i màster en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. 

Forma part del Grup de Recerca en Comunicació Social i Institucional de la UdG, a través del qual ha participat en diversos projectes de divulgació, docència i investigació. Ha escrit a la Revista de Banyoles i El Punt Avui i ha estat locutor de Ràdio Sarrià. És soci de Ràdio Terra.