Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
Condemnen un jove gironí a pagar 20.000 euros per una mossegada del seu rottweiler

Condemnen un jove gironí a pagar 20.000 euros per una mossegada del seu rottweiler

El jove que va patir la mossegada va ser operat d'urgència a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on li van reconstruir el llavi. Va estar ingressat dos dies, tot i les cicatrius no es van curar fins 135 dies després. A més de les cicatrius, el noi  pateix seqüeles com la pèrdua de saliva ocasional de forma incontrolada.

El propietari de l'animal tenia llicència i la documentació necessària per a tenir un animal de raça potencialment perillosa. No obstant, va tardar temps a facilitar-la a la víctima, que el va acabar demandant.

El propietari del gos va al·legar que el seu client no tenia responsabilitat, perquè el seu amic anava begut quan va trepitjar la cua del gos i que es va acostar a l'animal per fer-li un petó. El jutge considera que aquests fets no s'han pogut provar i que per tant no els pot tenir en compte.

Foto: Els meus Animals