Ingressa a presó un violador reincident per agredir sexualment una menor de 13 anys a Girona el dia de Sant Joan

L'Audiència de Girona el va condemnar l'any 2011 a 6 anys de presó per atacar una altra noia. El jutjat d’instrucció 2 de Girona ha ordenat l’ingrés a presó sense fiança d’un violador reincident per agredir sexualment una menor de 13 anys al barri de Santa Eugènia el matí del dia de Sant Joan. L’arrestat Edwin Enrique Granda acumula diversos antecedents per agressions i abusos sexuals.
Els Mossos d’Esquadra van obrir una investigació arran de la denúncia interposada per la família de la menor i les diligències van apuntar cap a aquest jove que acumula diversos antecedents per agressions i abusos sexuals. L’arrestat ha passat aquest dilluns a disposició del jutjat d’instrucció 2 de Girona, en funcions de guàrdia, assistit per l’advocada Anna Maria Díez.

Segons fonts del cas, la menor ha identificat el sospitós a la roda de reconeixement. El jutjat ha ordenat l’ingrés a presó provisional, comunicada i sense fiança del detingut. Les mateixes fonts indiquen que inicialment Granda va ingressar a presó però va sortir en llibertat tres mesos després.