Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/yrflbmpp/radiosarria.cat/plugins/system/t3/includes/menu/megamenu.php on line 141
La Policia Municipal de Girona homenatja les persones que han destacat per defensar la seguretat pública durant el 2018

La Policia Municipal de Girona homenatja les persones que han destacat per defensar la seguretat pública durant el 2018

La jornada ha servit, com és habitual, per distingir els membres de la Policia i la ciutadania a títol individual que durant l’any han destacat amb la seva actuació en defensa dels drets fonamentals i de la seguretat pública. Durant l’acte s’han lliurat les creus al mèrit policial en la categoria d’argent i els diplomes al mèrit policial, a més dels reconeixements als agents que porten 25, 30 i 35 anys al cos.

Un dels reconeixements de la jornada ha estat per la gossa Blanca, que ha rebut la creu d’honor al mèrit policial per la seva trajectòria a la Unitat Canina de la Policia Municipal (amb més de 3.000 actes aixecades i 70 detencions per delictes contra la seguretat pública) i per haver contribuït al prestigi i bona imatge del cos de la Policia Municipal de Girona.

“Les policies locals, gràcies al seu coneixement de la ciutat i els veïns, són les que poden enarborar amb més força un nou model policial. Estem treballant molt en un model propi de Policia que volem per Girona, adaptat a la nostra realitat i a les nostres necessitats, i ara ens trobem davant d’una oportunitat per implantar-lo. El model policial que valora la ciutadania és el que ajuda a fer la societat més acollida, preservant els valors compartits de respecte i convivència”, ha remarcat l’alcaldessa Marta Madrenas.

Foto: Ajuntament de Girona