Els Mossos d’Esquadra detenen sis homes per cometre dos robatoris violents a Girona

La matinada del 16 de febrer dos joves van demanar l’ajuda d’una patrulla de mossos a l’avinguda Ramon Folch, perquè acabaven de patir un robatori violent. Segons van explicar, un grup d’unes sis persones els van abordar mentre anaven pel carrer, els van intimidar i els van empènyer. Finalment, un del grup va donar un fort cop de puny a un del joves i li va sostreure deu euros, mentre que a l’altra víctima no li van sostreure res.

Amb les descripcions facilitades per les víctimes, els mossos van iniciar una recerca i van localitzar i identificar els sospitosos a la cruïlla dels carrers Bonastruc de Porta amb Figuerola.

En l’escorcoll van localitzar, a la butxaca del pantaló d’un d’ells, un bitllet arrugat de 10 euros. Per tots aquests indicis els agents van detenir tots els integrants del grup, cinc majors d’edat i un menor d’edat per dos robatoris violents. A més, a l’autor del cop de puny se li imputa un delicte lleu de lesions.

Els detinguts majors d’edat, algun d’ells amb antecedents, que van quedar en llibertat després de declarar a comissaria, seran citats properament per declarar davant l’autoritat judicial competent. Respecte al detingut menor d’edat també serà citat per declarar davant la Fiscalia de Menors de Girona.