Desmantellats dos locals ocupats i un pis a Salt on es venia droga

L'actuació policial s'ha saldat amb la detenció de dues persones i ha permès recuperar 14 bicicletes, tres cadires de rodes i diferents eines. El regidor de Seguretat, Toni Vidal, ha explicat també que la «inclusió de la comunitat al projecte Passadissos Nets i Segurs ha fet que és pugues coordinar una actuació conjunta per regularitzar i eliminar les connexions fraudulentes d'electricitat i aigua».

Durant la mateixa operació s'han instal·lat portes metàl·liques per protegir cada servei bàsic i així evitar noves manipulacions il·legals. S'ha col·locat també a la comunitat afectada un sistema de videovigilància al portal, de forma complementària, i es manté un patrullatge intensiu tant fora com dins de la comunitat per tal de recuperar la tranquil·litat dels veïns.

Durant el mes de març, i fruit d'una intensa presència policial i de patrullatge, ha permès realitzar un total de 7 detencions relacionades amb robatoris i furts, entre d'altres delictes. Durant el mes de febrer, la Policia Local de Salt en va realitzar fins a 13 detencions més per aquests mateixos motius.

Foto: Ajuntament de Salt