Detingut per anar molt begut i no tenir permís de conduir després de xocar contra el peatge de Girona nord a l'AP-7 a Sant Julià de Ramis

Els Mossos van detenir el dia 20 de maig un home de 51 anys, de nacionalitat índia i veí de Salt (Gironès), com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, un per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible i un altre per conduir sense haver obtingut mai el permís.

Quan passaven cinc minuts de tres quarts d’onze del matí del mateix dia 20, es va produir un accident de trànsit al punt quilomètric 55, de l’autopista AP-7, dins el terme municipal de Sant Julià de Ramis.

En arribar els mossos van observar que un cotxe havia col·lidit contra l’estructura de formigó que separa les cabines de cobrament del peatge de Girona Nord. Després de comprovar que els dos ocupants del turisme no havien patit ferides, van observar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques.

Els agents li van fer la prova d’alcoholèmia al conductor i va donar un resultat positiu d’1.04 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, gairebé set vegades per sobre del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0.15 mg/l. A més, l’home mai havia obtingut el permís de conduir. Va quedar detingut pels dos delictes relatius al trànsit.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el dia 21 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.