Detinguda una dona mentre feia l’examen per obtenir el permís de conduir a nom d’una altra persona a Girona

Els Mossos d’Esquadra del Grup de Recerca i Documentació (GRD) de Girona van detenir ahir, una dona de 39 anys, de nacionalitat ghanesa i veïna de Manlleu (Osona), com a presumpte autora d’un delicte de falsificació de document públic i usurpació d’identitat.

Els fets van succeir dilluns, a les instal·lacions que la Prefectura Provincial de Tráfico de Girona utilitza a la mateixa ciutat de Girona, durant un control de documentació i identitat a les persones que es presenten a les proves d’aptitud per l’obtenció del permís de conduir. Els agents van observar que la fotografia d’un document d’identitat no es corresponia amb els trets físics de la persona que estava realitzant un examen.

En acabar la prova, els mossos van comprovar que la persona estava fent l’examen a nom d’una altra dona, 14 anys més jove que ella. Per aquest motiu, la dona va quedar detinguda com a presumpte autora d’un delicte d’usurpació d’identitat i falsificació de document públic.  La detinguda, que no tenia antecedents, va passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.