Detingut un conductor a Sant Julià de Ramis que conduïa a 212 km/h i que triplicava la taxa d'alcohol permesa

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Julià de Ramis (Gironès) un conductor de 43 anys que conduïa begut i a 212 km/h, en una zona limitada a 120.

Un cop interceptat  el vehicle els agents van comprovar que l'home presentava signes evidents d'anar begut. Aleshores van fer-li la prova d'alcoholèmia que va donar positiu. En concret, 0,84 mg per litre d'aire expirat, recordem que el límit permès està fixat en 0,25. Un cop vista la situació, els  policies van proposar a l'acompanyant que se sotmetés a la prova, però també va donar positiu.

Al final els mossos es van veure obligats a immobilitzar el vehicle i obrir diligències penals al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i van citar-lo per tal que es presenti a declarar sobre els fets, al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona. D’altra banda també en aquest cas ahir els Mossos d'Esquadra han enxampat un altre conductor que sobrepassava la velocitat permesa a la C-55. En aquest cas, el vehicle circulava a 186 quilòmetres per hora en un tram de 90.

Foto:CCMA