Detenen un home per robar en nou trasters i vehicles estacionats en tres pàrquings de Girona

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts passat un home de 19 anys, de nacionalitat hondurenya i amb domicili a Girona, com a presumpte autor de nou robatoris amb força a l’interior de vehicles i trasters. Entre els dies 16 i 19 d’agost els mossos d’esquadra van tenir coneixement que s’havia produït una sèrie de robatoris amb força a l’interior de pàrquings soterranis de tres edificis situats als carrers Puigneulós, Orient i Josep Ma Gironella, de la ciutat de Girona.

La Unitat d’Investigació, conjuntament amb la Unitat de Seguretat Ciutadana d’aquesta comissaria van determinar que tots els robatoris s’havien produït de matinada i amb el mateix modus operandi. Forçaven els trasters per robar bicicletes i els cofres de les motocicletes estacionades per sostreure’n els objectes del seu interior.

La investigació va concloure el passat 3 de setembre amb la detenció del presumpte autor i la resolució de nou robatoris amb força.

El detingut, a qui li consten múltiples antecedents per fets similars, va passar el dia 4 de setembre a disposició del Jutjat  d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.