Creu Roja llança una App per mobilitzar la societat en la lluita contra la vulnerabilitat

Aquesta eina suposa una forma de comunicació, directament, fàcil i flexible, amb el voluntariat de Creu Roja i amb la societat en general. Creu Roja dona resposta així als compromisos adquirits en la IX Assemblea General de Creu Roja Espanyola, per mobilitzar la societat en la lluita contra la vulnerabilitat i augmentar les capacitats de l'Organització per a una intervenció eficaç. 

Des de Creu Roja expliquen que en una societat en plena transformació digital, són molts els beneficis que aporta la tecnologia per crear noves formes de comunicar-se, ràpides, directes, eficaces i transparents. Creu Roja és l'organització que mobilitza al volum més gran de voluntariat al nostre país i ha decidit fer un pas més per adaptar-se a aquesta revolució tecnològica i utilitzar la innovació i la tecnologia per ajudar les persones més vulnerables. Milions de persones reben suport de Creu Roja anualment gràcies al compromís humanitari del voluntariat, que aporta el seu temps i els seus coneixements per ajudar als que més ho necessiten, sense esperar res a canvi. 

Creu Roja, en la seva aposta per la innovació i la utilització de la tecnologia a favor de les persones vulnerables, ha fet un pas més per fer que el  voluntariat sigui cada vegada més fàcil, àgil i flexible gràcies a la utilització de tecnologies com la geolocalització i la gestió de la informació, Creu Roja ha posat en marxa una aplicació mòbil, que canviarà per sempre la manera de fer voluntariat amb més rapidesa i eficàcia en casos de necessitats.